Quantcast

Peach and Me

มีสติแล้วลูกพีช ‧ Drama ‧ 2026
Payu Author

Bu bölüm gerçekten tam anlamıyla RomeMok sevenler için çekilmiş gibiydi. Rome’un o buz gibi bakışlarla “Benim sevdiğim insana dokunmaya nasıl cesaret edersiniz?” havasına girmesi aşırı iyiydi. Adam resmen gerçek mafya lideri olduğunu gösterdi. Thee’nin neden lider seçilmediğini, Rome’un neden onun yerine geçtiğini bu bölümde çok net anladık. Thee fazla merhametli ve yumuşak kalıyor ama Rome gerektiğinde gözünü bile kırpmadan yapması gerekeni yapıyor. Özellikle Mok’un yaralandığını gördükten sonra tamamen kontrolü ele alması… Yalan söylemeyeceğim, öfkeli ve karanlık Rome fazlasıyla havalıydı. William bu sahnelerde gerçekten döktürmüş. Rome ve Mok’un sonunda birbirlerinden daha fazla kaçamayıp birlikte olmalarına da çok sevindim. Thee’nin Mok’a akıl vermesi güzeldi ama Rome zaten ondan çok uzun süre uzak kalamazdı. Öpüşme sahneleri de yine inanılmazdı. William ve Est bu konuda gerçekten hiç şaka yapmıyorlar, aralarındaki çekim resmen ekrandan taşıyor. Angry Est’i ve bu karanlık Rome hâlini daha çok görmek istiyorum. You Maniac için şimdiden bu kadar heyecanlı olmamın sebebi de tam olarak bu. 🫣🔥 Peach ve Plub’ın kardeşlik sahneleri de bölümün en tatlı kısımlarındandı. Aralarındaki bağın daha fazla gösterilmesini çok sevdim. Thee ve Peach’in sürekli başkalarının ilişkisini düzeltmeye çalışırken kendi aralarında da bu kadar açık ve anlayışlı olmaları çok hoşuma gidiyor. Tabii Thee’nin yine filtresiz konuşmaları ve Peach’in kıskanç halleri ayrı bir olaydı. Peach’in bahanesinin kimseyi kandırmaması da çok komikti. 😂 Mok’un Thee’ye karşı çıkması ve orta parmağını göstermesi de bölümün en iyi anlarından biriydi. Mok sessiz sakin duruyor ama gerektiğinde lafını ve tepkisini hiç esirgemiyor. Rome’un sonundaki tepkisi de zaten tam “Ben hiçbir şey görmedim ama her şeyi gördüm” enerjisiydi. Bir yandan Tawan ve Aran’ı tekrar göreceğimiz için çok mutluyum, bir yandan da sadece bir bölüm kalmış olmasına hiç hazır değilim. RomeMok’un geçmişini, nasıl tanıştıklarını, neden ayrıldıklarını ve yeniden nasıl bir araya geldiklerini anlatan ayrı bir dizi çekseler gerçekten hiç düşünmeden izlerim. TheePeach de arada konuk oyuncu olarak gelir, tadından yenmez. Bu ekipten bu kadar çabuk ayrılmak istemiyorum. Dizi resmen kafa dağıtmalık, insanın içini ısıtan bir şey olmuştu. Finalde en azından bir evlilik teklifi, bolca RomeMok ve biraz daha kıskanç Peach görmeden bırakmasınlar bizi. 😭🔥

Peach and Me (2026) poster

Details

Statistics

• Score: 8.7 (scored by 2,331 users)
  • Ranked: #268
  • Popularity: #1956
  • Watchers: 13,290

Top Contributors

92 edits
12 edits
10 edits
5 edits