Are the Sexy Buttocks Not Good?
Bu bölümde ilişkileri daha yeni başlamış olmasına rağmen ikisi de resmen yıllardır birlikteymiş gibi geleceklerini düşünmeye başladılar. Bir tarafta Okumi, Ai-chan’ın genç olduğu için bir süre sonra kendisinden sıkılacağından korkuyor; diğer tarafta Ai-chan da Okumi’nin geçmişte evli olduğunu öğrenince ister istemez kendisini sorguluyor. Okumi’nin eşini kaybetmiş olması ve Ai-chan’ın bunu duyunca kısa süreli afallaması bence anlaşılırdı ama “Demek ki erkeklerden hoşlanmıyor.” diye düşünmesi biraz saçmaydı. Biseksüellik diye bir şey var sonuçta. Neyse ki bunu uzatıp gereksiz bir yanlış anlaşılmaya çevirmediler. Ai-chan’a ilk gördüğü anda çekildiğini itiraf etmesi de şaşırtmadı çünkü adamın Ai-chan’a bakışlarından zaten ne kadar düştüğü belli oluyor sjjsjs. Daha doğru düzgün sevgili olmadan ömür boyu onunla ilgilenmekten, yaşlandığında bakımını üstlenmekten bahsetmeleri aşırı hızlıydı ama bir yandan da çok tatlıydı. Özellikle Ai-chan’ın “Bakımınla da ben ilgilenirim.” tarzındaki sözleri Okumi’nin bütün yaş farkı endişelerini bir anda silip süpürdü. İkisinin de karşı tarafın kendisinden sıkılacağından korkması ama bunu açıkça konuşarak çözmesi hoşuma gitti. En azından günlerce surat asıp birbirlerinden kaçmak yerine ne hissettiklerini söylüyorlar. Okumi dışarıdan daha olgun ve kontrollü görünse de konu Ai-chan olunca adamın bütün ayarları bozuluyor. Ai-chan da “Ben erkeklerden hoşlanmıyorum, sadece merak ediyorum.” diye kendini kandırmaya devam etsin bakalım, Okumi’nin yanında hiç de yalnızca merak ediyormuş gibi görünmüyor jdjdjd. Bölümler çok kısa olduğu için olaylar ışık hızıyla ilerliyor ama şimdilik dizinin bu tatlı ve hafif havasını sevdim. Artık Ai-chan şirkette çalışmaya başlayacağına göre patron ve çalışan ilişkilerini nasıl saklayacaklarını çok merak ediyorum. Okumi’nin iş yerinde ciddi patron rolü yapmaya çalışırken Ai-chan’ı gördüğü anda yüzünün düşeceğine şimdiden eminim.
Details
- Title: Are the Sexy Buttocks Not Good?
- Type: Drama
- Format: Standard Series
- Country: Japan
- Episodes: 10
- Aired: Jul 7, 2026 - ?
- Aired On: Tuesday
- Original Network: Tokyo MX
- Duration: 15 min.
- Genres: Romance, Drama
- Tags: Adapted From A Manga, Young Adult Male Lead, Age Gap [Drama Life], Gay Romance, Older Man/Younger Man, LGBTQ+, Nice Male Lead, Difficult Adulthood, Company President (CEO) Male Lead, Office Worker Male Lead
- Content Rating: Not Yet Rated
Statistics
- Score: 7.3 (scored by 593 users)
- Ranked: #8259
- Popularity: #4304
- Watchers: 4,708
- Favorites: 0
Popular Lists
Related lists from usersRecently Watched By