KinnPorsche
Bu bölümde yine Porsche’nin başına gelmeyen kalmadı gerçekten. Önce kaçırıldı, sonra Kinn onu kurtarmaya geldi ve ikisi bir anda ormanın ortasında kelepçeli şekilde kaldılar. Bu ikisinin en ciddi anda bile birbirine laf sokması çok komik geliyor bana. Ölüm tehlikesi var ama Porsche hâlâ söyleniyor, Kinn de sinir olmuş gibi davranıp onu korumaya devam ediyor. Mağaradaki sahneleri de sevdim çünkü ilk defa biraz daha normal konuştular. Porsche neden koruma olduğunu ve kardeşi için bu işe girdiğini anlattı. Kinn de her zamanki gibi duygularını açık açık söylemese de Porsche’yi dinledi ve ona karşı tavrı biraz değişti. Zaten Porsche’ye karşı boş olmadığı çok belli ama kabul etmemek için direniyor. Bölümün sonu ise bayağı rahatsız ediciydi. Porsche kendinde değildi ve ne yaptığını tam olarak bilecek durumda değildi. Aralarında çekim olması Kinn’in yaptığını doğru yapmıyor. O sahneyi romantik bulamadım açıkçası. Sonrasında Porsche’nin bunu hatırlayıp hatırlamayacağını ve Kinn’e nasıl davranacağını merak ediyorum. Genel olarak hareketli bir bölümdü. Hem kaçırılma olayı vardı hem orman sahneleri hem de Kinn ile Porsche arasındaki yakınlaşma iyice arttı. Ama ilişkilerinin başlangıcı şimdiden çok karışık ve sorunlu ilerliyor.
Details
- Title: KinnPorsche
- Type: Drama
- Format: Standard Series
- Country: Thailand
- Episodes: 14
- Aired: Apr 2, 2022 - Jul 9, 2022
- Aired On: Saturday
- Original Network: iQiyi, One 31
- Duration: 60 min.
- Genres: Action, Romance, Crime, Drama
- Tags: Gay Romance, Mafia, LGBTQ+, Violence, Sexual Content, Multiple Couples, Adapted From A Novel, Rivalry, Bodyguard Male Lead, Gang Leader Male Lead
- Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
Statistics
- Score: 8.0 (scored by 63,704 users)
- Ranked: #2771
- Popularity: #127
- Watchers: 100,833
- Favorites: 0
Top Contributors
Popular Lists
Related lists from usersRecently Watched By