Love Destiny
İlk bölüm beklediğimden çok daha iyi başladı. Tarihî atmosferi, kostümleri ve mekânları gerçekten çok güzel hazırlamışlar; daha ilk dakikalardan dizinin özenli ve kaliteli bir yapım olduğu belli oluyor. Zaman yolculuğu konusu zaten ilgimi çekiyordu ama Great’in modern hayattaki boşluğundan bir anda geçmişte, herkesin nefret ettiği Kaew’in bedeninde uyanması daha da merak uyandırıcı hâle getirdi. Gaew’in nasıl biri olduğunu gördükçe Great adına şimdiden üzüldüm çünkü adam daha gözünü açar açmaz başkasının yaptığı bütün kötülüklerin hesabını ödemek zorunda kaldı. Kimse ona güvenmiyor, herkes ondan uzak duruyor ve özellikle Dech’in bakışlarından resmen nefret akıyor. Ama Great’in şaşkın, sakin ve biraz da tatlı hâlleriyle eski Kaew arasındaki fark o kadar büyük ki çevresindekilerin bir süre sonra bu değişimi fark etmemesi mümkün değil. Great’in öldü sanıldıktan sonra aniden doğrulması da ayrı komikti. Herkes korkudan ne yapacağını şaşırırken onun hiçbir şey anlamadan etrafına bakmasına güldüm. Geçmişte olduğunu fark etmeye çalışması, insanların konuşmalarını ve davranışlarını anlamlandıramaması bölüme eğlenceli bir hava katmış. Bir de kimseyi tanımadığı hâlde sanki her şey normalmiş gibi davranmaya çalışması vardı ki başına daha çok iş açacağı şimdiden belli. Dech ile Great’in karşılaşmalarında ise aralarındaki gerilim direkt hissediliyor. Dech’in ona karşı bu kadar öfkeli olması boşuna değil ama karşısındaki kişinin artık gerçek Gaew olmadığını bilmediği için her hareketinden şüphelenmesi de çok normal. Yine de ikisinin sahnelerinde daha ilk bölümden farklı bir elektrik vardı. Şimdilik birbirlerine sevgiyle bakmıyor olabilirler ama bu nefretin zamanla aşka dönüşmesini izlemek çok keyifli olacak gibi duruyor. Leng’i bu karakterde çok beğendim. Hem modern Great’in yalnızlığını hem de geçmişe düştükten sonraki şaşkınlığını çok tatlı yansıtmış. August da sert ve mesafeli Dech karakterine gerçekten yakışmış. İkisinin kimyası daha tam başlamadan kendini belli ediyor. Bölüm tam olayların içine girmeye başlamışken bittiği için “Şimdi mi bitiyor?” diye kaldım. Great’in Gaew’in kötü şöhretini nasıl temizleyeceğini, modern tıp bilgisini geçmişte nasıl kullanacağını ve Dech’in onun değiştiğine ne zaman inanmaya başlayacağını çok merak ediyorum. İlk bölüm benim için hem eğlenceli hem de sürükleyiciydi.
Details
- Title: Love Destiny
- Type: Drama
- Format: Standard Series
- Country: Thailand
- Episodes: 10
- Aired: Jul 14, 2026 - Sep 15, 2026
- Aired On: Tuesday
- Duration: 53 min.
- Genres: Historical, Comedy, Romance, Fantasy
- Tags: Skilled Fighter Male Lead, Soulmates' Relationship, Mean Uncle/Aunt, Grumpy Male Lead, Servant Supporting Character, Identical Twin Supporting Character, Surgeon Male Lead, Doctor Male Lead, Gay Romance, Ayutthaya Period
- Content Rating: Not Yet Rated
Statistics
- Score: 8.0 (scored by 589 users)
- Ranked: #2842
- Popularity: #3823
- Watchers: 5,537
- Favorites: 0
Top Contributors
Popular Lists
Related lists from usersRecently Watched By