KinnPorsche
Bu bölüm başlarda bayağı eğlenceliydi ama son sahne yüzünden bölümün geri kalanını unuttum resmen. Porsche’un diğer korumalarla dışarı çıkıp eğlenmesi, sarhoş olup iyice kendini kaybetmesi çok komikti. Özellikle Kinn’in karşısında hiç çekinmeden konuşması ve onunla dalga geçmesi tam Porsche’luktu. Kenan bu bölüm Porsche’u umursamıyormuş gibi davranmaya çalıştı ama hiç inandırıcı değildi. Porsche tehlikeye girdiğinde onu kurtarması, yaralandığını görünce endişelenmesi ve sürekli gözünün onun üzerinde olması zaten her şeyi belli ediyor. Porsche’a diğer korumalardan farklı davrandığının kendisi bile farkında ama kabul etmek istemiyor gibi. İskeledeki sahne ise bölümün en güzel kısmıydı. Porsche sarhoş hâliyle Kinn’e sürekli adını söyleyip onunla konuşmaya çalışırken Kinn’in yavaş yavaş yumuşaması çok tatlıydı. Sonra Kinn’in Porsche’u öpmesi… Daha üçüncü bölümden ilk öpücüğü verdiler ama sahne o kadar sakin ve güzel çekilmişti ki hiç aceleye gelmiş gibi hissettirmedi. Kinn’in bütün bölüm boyunca bastırdığı duygular o anda ortaya çıktı resmen.Bir yandan Porsche’un sarhoş olması yüzünden ertesi gün hiçbir şey hatırlamayacağını düşünmek sinir bozucu ama o öpücükten sonra aralarındaki hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı da belli. Bölüm boyunca güldüm, son birkaç dakikada ise ekrana bakakaldım. Kinn’in Porsche’a çoktan düştüğünü inkâr edebilecek kimse kalmadı bence.
Details
- Title: KinnPorsche
- Type: Drama
- Format: Standard Series
- Country: Thailand
- Episodes: 14
- Aired: Apr 2, 2022 - Jul 9, 2022
- Aired On: Saturday
- Original Network: iQiyi, One 31
- Duration: 60 min.
- Genres: Action, Romance, Crime, Drama
- Tags: Gay Romance, Mafia, LGBTQ+, Violence, Sexual Content, Multiple Couples, Adapted From A Novel, Rivalry, Bodyguard Male Lead, Gang Leader Male Lead
- Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
Statistics
- Score: 8.0 (scored by 63,695 users)
- Ranked: #2772
- Popularity: #127
- Watchers: 100,820
- Favorites: 0
Top Contributors
Popular Lists
Related lists from usersRecently Watched By