Quantcast

My School President

แฟนผมเป็นประธานนักเรียน ‧ Drama ‧ 2022 - 2023

Bu bölümünü ilk bölümden daha çok sevdim. Özellikle Tinn’i gözlükle görünce nedense karakter bir anda gözüme çok daha tatlı gelmeye başladı. Resmen Nobita gibiydi. 🤣 İlk bölümde Tinn’e karşı çok bir şey hissetmemiştim ama bu bölümde onu bayağı sevdim. Tinn’in aslında Gun’a gizlice âşık olduğunu öğrenmek de çok hoşuma gitti. İlk bölümde ikisini sanki birbirlerinden hiç hoşlanmıyorlarmış gibi gösterdiler ama meğer Tinn’in bütün derdi Gun’a yardım etmekmiş. Bu ters köşe bence çok tatlıydı. Gun’a karşı sert görünmeye çalışıyor ama çocuk içten içe resmen eriyor. Gun’ın ise hiçbir şeyden haberi yok. Tinn’i sadece sürekli karşısına çıkan sinir bozucu öğrenci başkanı olarak görüyor. Tinn’in Gun’a yardım edip bunu belli etmemeye çalışması çok komikti. Özellikle Gun yanındayken panik olması ve ne yapacağını şaşırması beni çok eğlendirdi. Tiwson da yine çok iyiydi. “Eğer lise aşkı yağmurda yanan bir mum gibiyse, ben Tiwson, senin için şemsiye tutacağım.” dediği yerde gerçekten kahkaha attım. 🤣 Bu dizinin böyle aşırı klişe ve dramatik replikleri ciddi ciddi söylemesi çok komik. Bölüm genel olarak çok eğlenceliydi. Müzik kulübündeki çocuklar, Tinn’in gizli aşkı ve Gun’ın hiçbir şey anlamaması birleşince ortaya çok tatlı sahneler çıktı. Tinn ve Gun şimdiden çok sevimli geliyor. Özellikle Tinn’in Gun’a uzaktan bakıp durması aşırı tatlıydı. İkinci bölümden sonra diziye ilgim daha da arttı. 🥰

My School President poster

Details

Statistics

• Score: 8.3 (scored by 37,726 users)
  • Ranked: #1015
  • Popularity: #298
  • Watchers: 61,036

Top Contributors

145 edits
21 edits
20 edits

Popular Lists