Quantcast

Love Destiny

บุพเพสันนิวาส ‧ Drama ‧ 2026

Bu bölümde Great’in geçmişte olduğunu yavaş yavaş anlamaya çalışmasını izlemek çok eğlenceliydi. Bir taraftan nerede olduğunu ve Gaew’in kim olduğunu çözmeye çalışıyor, diğer taraftan etrafındaki herkes ondan korkuyor. Adam daha ne olduğunu anlayamadan Gaew’in yaptığı bütün kötülükler önüne konuldu. Great’in “Ben ne yaptım da herkes benden bu kadar nefret ediyor?” der gibi etrafa bakmasına hem güldüm hem de onun adına üzüldüm. Özellikle Phin ve Yaem’in Great’e yaklaşırken her an başlarına bir şey gelecekmiş gibi korkmaları çok komikti. Great onlara normal ve iyi davranmaya çalıştıkça ikisinin daha fazla şaşırması hoşuma gitti. Çünkü bildikleri Kaew ile karşılarındaki kişi arasında resmen dağlar kadar fark var. Great’in bu hâlleri sayesinde evdeki insanların ona karşı düşüncelerinin yavaş yavaş değişmesini izlemek güzel olacak. Zaten dizinin hikâyesinde Great’in kendi kişiliğiyle çevresindekilerin güvenini kazanacağı belli oluyor. Dech ise hâlâ Great’e karşı fazlasıyla soğuk ve şüpheci. Onu gördüğü anda yüzünün düşmesi bile Kaew’den ne kadar nefret ettiğini anlatmaya yetiyor. Açıkçası Dech’e kızamıyorum çünkü karşısındaki kişinin artık eski Gaew olmadığını bilmiyor. Gaew’in bir anda bu kadar değişmesine inanması da kolay değil. Yine de Great ne zaman Dech’in karşısına çıksa aralarındaki gerilim hemen hissediliyor. Şimdilik romantizmden çok birbirlerine sinir oluyorlar ama ben o gerginliğin altında oluşmaya başlayan merakı hissediyorum. Great’in modern zamandaki konuşma ve davranışlarını geçmişte de devam ettirmesi bölümü daha eğlenceli yapıyor. Herkes onun hareketlerine şaşkın şaşkın bakarken Great’in sanki çok normal bir şey yapıyormuş gibi davranması beni güldürdü. Tabii böyle devam ederse insanlar yakında onun ya kafasını çarptığını ya da içine başka birinin girdiğini düşünecekler. Gerçi ikinci seçenek tam olarak doğru jsjsjsjs. Bu bölümde romantizm henüz çok fazla ilerlemedi ama ben aceleye getirilmemesini sevdim. Önce Great’in yeni hayatına alışmasını, Gaew’in geçmişte neler yaptığını öğrenmesini ve çevresindeki insanlarla olan ilişkilerini düzeltmesini izliyoruz. Dech’in ona hemen yumuşamaması da daha gerçekçi geliyor. Çünkü yıllardır nefret ettiği birinin birkaç iyi hareketinden sonra bir anda değiştiğine inanması saçma olurdu. Leng bu bölümde Great’in şaşkınlığını ve komik hâllerini çok doğal oynamış. Özellikle korktuğu ya da ne yapacağını bilemediği anlarda yüz ifadelerine çok güldüm. August ise Dech’in sert ve mesafeli tavrını çok iyi taşıyor. İkisi daha doğru düzgün yakınlaşmadan bile yan yana geldiklerinde dikkatimi çekiyorlar. Bu bölüm ilk bölüme göre daha eğlenceli ve akıcıydı. Great’in Gaew’in kötü şöhretiyle uğraşırken bir yandan da geçmişte hayatta kalmaya çalışmasını izlemek hoşuma gidiyor. Şimdi en çok Dech’in onun gerçekten değiştiğini ilk ne zaman fark edeceğini merak ediyorum. Çünkü o taş gibi bakışların yumuşayacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Love Destiny (2026) poster

Details

Statistics

• Score: 8.0 (scored by 589 users)
  • Ranked: #2842
  • Popularity: #3823
  • Watchers: 5,537

Top Contributors

121 edits
22 edits
13 edits
8 edits