Quantcast

Match Point

รักนี้ต้องเสิร์ฟ ‧ Drama ‧ 2026

İlk bölümü izledim ve açıkçası beklediğimden daha çok sevdim. Sun ve Bay’in aileleri yüzünden sürekli rakip gibi davranmaları ama aslında birbirlerinden hiç nefret etmemeleri çok belliydi. Özellikle Bay’in Sun’a bakışlarından çocuğun çoktan düştüğü anlaşılıyor. Herkes farkında, bir tek kendisi farkında değil gibi. Sun da Bay’e karşı boş değil bence. Sürekli onunla uğraşması, gözünün hep Bay’in üzerinde olması ve aralarındaki o gerilim çok tatlıydı. Teneke telefon ve rakip aileler kısmında Bad Buddy aklıma gelmedi değil ama yine de izlerken sıkılmadım. Teshow beni gerçekten şaşırttı. İlk bölüm için gayet doğaldı ve komedi sahnelerinde çok iyiydi. Ping bazı yerlerde hâlâ repliğini söylemeden önce bekliyormuş gibi geliyor ama Teshow’la kimyası düşündüğümden daha iyi çıktı. Bakışmaları özellikle hoşuma gitti. Chimon’u yeniden görmek de güzeldi. Çok zayıflamış olması biraz dikkatimi çekti ama onun hikayesini çok merak ediyorum. Yan karakterler de eğlenceliydi, o yüzden sadece ana çift için izliyormuşum gibi hissetmedim. Genel olarak tatlı, komik ve rahat izlemelik bir ilk bölümdü. Çok farklı bir konusu yok ama ben böyle klişeleri seviyorum. Bay’in aşkını daha ne kadar saklayacağını da merak ediyorum çünkü daha ilk bölümden kendini ele verdi.

Match Point (2026) poster

Details

Statistics

• Score: N/A (scored by 0 users)
  • Ranked: #40334
  • Popularity: #4343
  • Watchers: 4,647

Top Contributors

156 edits
9 edits
8 edits
5 edits