Quantcast

Deep In

入戏 ‧ Drama ‧ 2026

Bu bölüm gerçekten beni olduğum yerde bıraktı. Daha çok dizi içinde çekilen filmi izledik ama açıkçası o kısımlar ana diziden bile daha sürükleyiciydi. Bir yandan filmde yaşananları izlerken bir yandan da onların gerçek duygularıyla oynadıkları karakterlerin hisleri birbirine karıştı. Artık hangisi rol, hangisi gerçekten hissettikleri şey anlamak zorlaştı. Filmdeki hasta ve psikiyatrist ilişkisi zaten başlı başına rahatsız edici bir durumdu. Etik olarak yanlış olduğunu biliyorsun ama yine de izlerken gözünü alamıyorsun. Özellikle Gao Zhun’un yaşadığı şeyleri çok ağır hissettim. Ollie bu bölümde gerçekten çok iyi oynamıştı. Bazı sahnelerde yüzündeki yaralar makyaj mıydı yoksa gerçekten yaralanmış mı diye düşündüm çünkü çok gerçek görünüyordu. Gao Zhun’un intikamını kendi başına alması da çok hoşuma gitti. Sürekli birinin gelip onu kurtarmasını beklemedi, sonunda kendi kararını verdi ve dik durdu. Tam bölüm biraz sakin bitti diye düşünürken jenerik sonrası sahne geldi ve resmen aklımı aldı. O küçücük sahne bütün bölümden daha fazla merak bıraktı.Bir de o geceyle ilgili gerçeği söylemek için önünde fırsatlar varken hâlâ susması beni sinirlendirdi. Fotoğrafları silmemesi kötü niyetli olmadığını gösteriyor olabilir ama sakladıkça olay daha da büyüyor. Zhang Zhun’un bunu yanlış anlayıp Zhen’in ona karşı hislerinin gerçek olmadığını düşünmesinden korkuyorum. Hâlbuki aralarındaki şeyin sadece oynadıkları karakterlerden ibaret olmadığı çok açık. Daha film başlamadan önce bile aralarında bir çekim vardı.Büyükanne ve Danyi’nin sürekli araya girmesi de ayrı sinir bozucu. Bir bölüm önce bu kadar cesur davranan Zhun’un şimdi yine kaçmaya hazır gibi görünmesi beni biraz yordu. Tam duygularının arkasında duracak diyorsun, sonra yine geri adım atıyor. Finalde gereksiz bir ayrılık yaşanırsa çok sinirlenirim ama ikisinin de konuşması gereken o kadar fazla şey var ki ne olacağını kestiremiyorum. Şimdi sadece bir bölüm kalmış olması da ayrı bir mesele. Bu kadar şey tek bölümde nasıl toparlanacak gerçekten bilmiyorum. Hem o geceyle ilgili gerçek ortaya çıkacak, hem aralarındaki yanlış anlaşılmalar çözülecek, hem aile baskısı ve dışarıdaki sorunlar ele alınacak. Finalin acı vereceğini hissediyorum ama yine de bir an önce izlemek istiyorum. Bir yandan da bitmesini hiç istemiyorum çünkü bu ikiliyi gerçekten çok sevdim.

Deep In (2026) poster

Details

Statistics

• Score: 8.5 (scored by 2,795 users)
  • Ranked: #539
  • Popularity: #1714
  • Watchers: 15,661

Top Contributors

26 edits
25 edits
24 edits
21 edits